Gelenbe Ali Çevik Ortaokulu

Vizyon: Akademik, sosyal ve kültürel alanda söz sahibi bir kurum olmak.

Misyon: Öğrencileri davranışsal ve bilişsel olarak ; evrensel değerleri benimseyen araştıran sorgulayan bireyler olarak yetiştirerek hedeflenen eğitim öğretim düzeyine eriştirilmesi.

Başarılar: 2013 yılı Akedemik Başarılarımız:1-)1 öğrencimiz Nazilli Fen Lisesi 2-)3 Öğrencimiz Anadolu lisesi 3-)1 Öğrencimiz Sağlık Meslek Lisesi 4-)8 Öğrencimiz Anadolu Meslek Lisesi kazanmıştır.

Saatler: DERSLERİN BAŞLAMA SAATİ 08:40 SON DERSİN BİTİŞ SAATİ 16:10
Isınma: KATI YAKITLI KALÖRİFERLİ
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0 256 395 5252

WEB - https://gelenbealicevikoo.meb.k12.tr

Adres - FESLEK MAH. 1509 SK. GELENBE ALI ÇEVIK ORTAOKULU BLOK NO: 19B BUHARKENT / AYDIN

Öğretim Şekli :NORMAL

Yerleşim Yeri - FESLEK GELENBE KÖYÜ DEVLET KARAYOLU KENARINDA ÇİFTÇİLİKLE UĞRAŞILMAKTADIR.GENÇLERİN BÜYÜK BİR ÇOĞUNLUĞU TEKSTİL İŞÇİSİ OLARAK DENİZLİYE GİTMEKTEDİR.

Ulaşım KARAYOLU İLE ULAŞIM VARDIR.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İL MERKEZİNE 77 KM İLÇE MERKEZİNE 7 KM